Autor Subiect: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor  (Citit de 541 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« : August 04, 2016, 07:21:20 p.m. »
Advertisement
Am 2 Smart ForTwo CDI,ambele din 2004 identice ca si culoare unul de CJ si unul de VL.Cel de CJ are egr off si i-am facut si celui de VL copiind softul de pe ala de CJ si scriind-ul pe cel de VL+ garnitura oarba sa nu mai intre gazele din evacuare in egr.I-am luat si injectoarele de pe ala de CJ si le-am pus pe ala de VL,practic le-am schimbat intre ele.Mi-a aparut urmatoarea problema: Smartul de VL cand il pornesc parca e tractor,porneste (parca) in 2 pistoane cateva secunde si dupa aceeia isi revine.Nu facea asa inainte.Am pus injectoarele iar la loc si degeaba.Celalalt porneste foarte ok.Ce sa fie?Consumul este foarte,foarte bun.
 

Offline mottofreee

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 517
  • Thanked: 21 times
  • Reputation: 1
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #1 : August 04, 2016, 10:26:45 p.m. »
Compresia la CJ si la VL ? La rece.
 

Offline timady

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Reputation: 1
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #2 : August 05, 2016, 12:36:08 p.m. »
Cu ce te ajuta sa ai EGR Off ?
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #3 : August 05, 2016, 05:49:38 p.m. »
compresia nu am cu ce s-o masor,dar cel de VL n-am avut probleme pana a umbla la injectoare.
EGR off ma ajuta in sensul ca nu mai se incarca cu calamina egr-ul si mi-a scazut consumul semnificativ si nu mai scoate fum negru cand ma las greu pe acceleratie.Pana sa ii fac egr off,scotea fum negru ca locomotiva cand ma lasam greu pe acceleratie.
 

Offline mottofreee

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 517
  • Thanked: 21 times
  • Reputation: 1
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #4 : August 05, 2016, 11:08:17 p.m. »
E un parametru f important care indica segmenti nefunctionali/supapa/ciobite/piston ciobit / chiuloasa deformata/fisurata .
Injectoarele se monteaza pe saibe de Cu care sunt de 3 grosimi -de ce oare? Saibele trebuie inmuiate la fiecare demontare  ,diferenta intre tipurile de saibe e de zecimi dar si distanta dintre virful pistonului si injector e mica .
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #5 : August 06, 2016, 03:38:37 p.m. »
a mers inainte de a umbla la injectoare si la soft,
 

Offline mottofreee

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 517
  • Thanked: 21 times
  • Reputation: 1
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #6 : August 06, 2016, 11:09:46 p.m. »
Cu ce s-a facut reinscrierea?
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #7 : August 07, 2016, 03:51:46 p.m. »
cu Autocom-ul s-a copiat softul de pe ala de CJ si tot cu autocom-ul sa scris pe asta de VL.Si am mai observat ceva: in secundele alea cand merge in 2 pistoane,nu se accelereaza deloc,oricat as apasa acceleratia de tare.
 

Offline mottofreee

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 517
  • Thanked: 21 times
  • Reputation: 1
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #8 : August 08, 2016, 12:07:15 a.m. »
Sa te bucuri ca inca functioneaza .
S-a gasit hiba , testerele multimarca nu merg la Smart 450 . Adica numai testerul dedicat ,si anume MB Star care la resoftarii  da rateuri daca e clona .
Am auzit ca la 453 a fost remediata situatia ,dar numai am auzit .
Daca cineva stie mai multe il rog sa posteze .
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #9 : August 08, 2016, 05:14:27 p.m. »
Scuze,scuze,scuze : cu MPPS-ul am copiat softul de le cel de CJ si tot cu MPPS-ul l-am scris pe cel de VL.Cu Autocom-ul voiam sa rescriu injectoarele dar nu m-a lasat,era un tab inactiv acolo in program.
 

Offline mottofreee

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 517
  • Thanked: 21 times
  • Reputation: 1
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #10 : August 08, 2016, 09:02:38 p.m. »
Urmareste discutiile de resoftari de pe forum .
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #11 : August 18, 2016, 10:05:29 a.m. »
Am pus softul original inapoi si porneste (parca) tot in 2 pistoane,putin mai neturat si la cateva secunde isi revine la turatia normala.In acele secunde cand porneste in 2 pistoane si apas acceleratia la blana.....nu se accelereaza deloc !
 

Offline mottofreee

  • Senior
  • ****
  • Mesaje postate: 517
  • Thanked: 21 times
  • Reputation: 1
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #12 : August 18, 2016, 10:11:58 p.m. »
Presupun ca nu cu MB Star original (reinscrierea) .
Masoara compresia la rece .
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #13 : August 21, 2016, 10:26:45 a.m. »
rescrierea am facut-o cu MPPS. Poate sa scrie softuri si MB Star-ul?
 

Offline regele_mar

  • Incepator
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Reputation: -3
  • Gen: Bărbat
  • just registered
    • Poke This Member
Re: Porneste in 2 pistoane,parca e tractor
« Răspuns #14 : August 21, 2016, 06:18:18 p.m. »
Rog frumos un moderator sa stearga threadul.Multumesc.
 

 

Social media

Facebook grup Pagina de like