butoanele de pe placa se pot cumpara de la conex de pe maica domnului si se pot lipi pe placa la loc
Faza este ca eu dupa cum stii nu sunt din bucuresti si ca sa vin pana acolo doar sa fac cheia deja ma costa cat nu face....Ma gandeam ca poate este vreun mester pe aici pe la noi mai priceput,o trimiteam prin posta o repara si mi-o trimitea inapoi....
Sau pana la urmaas fi si dispus sa vin,dar cu conditia ca in aceasi zi sa mi le faca functionale pe amandoua,adica sa nu trebuiasca sa i le las cateva zile,deoarece eu fara masina sunt mort....
Ca tot sunt la subiectul asta cu accidental sper ca e ok sa postez aici sa nu mai intoxic forumul cu alt topic...
In urma accidentului am distruse bara spate,aripa dreapta spate,capota porbagaj,iar in mers la plecare de pe loc pana la 20 maxim 30 km la ora se aude un uruit de la roata dreapta spate...Cei dreapta cam ea a incasat mai tot socul...
Ala la asigurare mi-a scris pe foaia de constatare sa imi verifice si la roata,iar la service aia ma prostesc in fata imi spun ca nu are nimic...Ca au facut si directia si tot si ca nimic nu cade stramb,ca domne spunetine dumneavoastra ce sa cerem la asigurator si noi cerem....Bai sa nu iti vina sa ii bati,cum pana mea sa ma intrebi pe mine ce sa cer..Ca domne noi nu am mai mers cu asa masina,si ca nu ni se pare nimic in regula la ea....
Masina tremura ingrozitor,uruie la plecarea de loc,se aude un fier pe fier,ce observ este ca nici nu mai are forta,adica o accelerez si e cam moarta....
DIn ce am vazut eu la faza locului,masina mea este lovita si in teava de esapament,dar fiind un otel gros si dur nu se vede nimic...Dar am impresia ca ceva patineaza cand o accelerez...
Dupa toate astea evident ca am facut si scandal,a venit directorul serviceului,s-a urcat cu mine in masina si sa dam o tura...Niic nu am plecat bine ca masina tremura si uruia,si imi zice,ia auzi cum face..Pai eu ce zic nene,nu ma cert cu astia de 2 zile....In prima faza imi zice ca domne teava de esapament atinge de caroserie...O urca pe elevator se uita pe acolo mai multi ''meseriasi'',domn director nu este asta problema....
Ala iar le zice,ba ceva e...Acum domne ar fi descoperit ei ca ar fi planetara spate...Pac poze,cerut planetara la asigurator...
Una peste alta eu nu cred frate ca e planetara.adica acel sunet e un sunet metallic de patinare,nici decum de planetara....Iar de facut nu face decat la viteza mica cand e turata..Daca merg cu 80-90 masina merge perfect,nu se aude nimic...Banuiesc ca daca era planetara mai facea si de la 30 km in sus nu doar pana la 30 kmh...
Daca plec cu ea lin de pe loc nu face,dar asta inseamna sa plec foarte foarte incet,cum o calc putin mai tare,adica un mers normal,masina tremura,se aude acel sunet de metal pe metal si nu are forta,parca si cum ceva ar patina...Vreo idee ce ar putea fi???