Astazi, dupa ce mi-a frecat actuatorul nervii vreo cateva ore, l-am uns si l-am pus. Mai rau mergea... Nu mai cupla, cand cupla smucea, la relanti dardaia masina...in trafic mi-a dat eroarea cu 3 linii orizontale de vreo 2 ori, cupla doar R, cand o treceam pe A/1 ramanea in N...frumos, asa, de vara. Am venit acasa si fiind tarziu am zis sa mai arunc un ochi pe forum, sa vad daca a mai patit careva ca mine. Si au patit-o mai multi din fericire pt mine (pt ca au explicat si asa am vazut si eu) din nefericire pt ei. Si am vazut si o posibila rezolvare. Apropiat actuatorul de cutie (stiam eu ca ar mai putea culisa ceva, ceva). Stiam si ca l-am pus la loc pe semnele vechi. Si iata-ma la 22:30 ma duceam cu ganduri mari la garaj sa fac treaba, treaba! Si surpriza, dupa ce l-am apropiat, nu a mai zmucit, n-a mai dat eroare, sta la relanti frumos...
Deja ma gandeam la kit de ambreaj, actuator...etc.
Intrebare: Cum e mai bine? Sa o las tot timpul pe A (automat) sau manual, cand stau, respectiv, ma apropii de semafor fara acceleratie, sau s-o trec in N?